HÄR ÄR VI

Här hittar du våra öppettider. Du kan även läsa mer om oss och t.ex. om våra samarbeten, personal, styrelse, vårt miljö- och samhällsansvar och tillgängligheten på våra anläggningar.

VILL DU JOBBA HOS OSS?


Skicka ett mail med personligt brev och CV till jobb@campushallen.se.Campushallen erbjuder idrotts- och friskvårdsverksamhet av hög kvalitet, bredd och mångfald.

Vi arbetar med hälsofrämjande aktiviteter för att få människor att bli inspirerade, orka mera och må bättre. Vi vill skapa träningsglädje!

 

 

FÖRENINGEN LSIF

Linköpings studenters idrottsförening, ideell och öppen för alla. LSIF bildades 1966 och sedan dess utvecklats till att bli en av Linköpings största föreningar för idrott och friskvård. Du som medlem är en viktig del i föreningen!

Linköpings Studenters Idrottsförening (LSIF) är en ideell förening utan vinstintresse. Våra stadgar beskriver hur vår förening fungerar och vad den har för ändamål.

Föreningen har som ändamål:
  • Att verka i enlighet med idrottens verksamhetsidé (RF).
  • Att erbjuda ett prisvärt och brett utbud av idrotts- och friluftsaktiviteter av hög kvalitet.
  • Att utveckla verksamheten enligt medlemmarnas önskemål.
  • Att i huvudsak inrikta verksamheten på motionsaktiviteter med bredd och mångfald.
  • Att aktivt arbeta med en förebyggande hälso- och friskvårdsverksamhet.
  • Att som främsta målgrupp ha studerande vid Linköpings universitet, därefter anställda inom universitetet samt allmänheten i linköpingsregionen.

För att kunna inneha träningskort i vår verksamhet behöver du vara medlem i LSIF. Som medlem har du vissa rättigheter och vissa skyldigheter. En av rättigheterna är tex att du har rösträtt på föreningens årsmöte. Föreningen är medlem i SAIF (Sveriges Akademiska Idrottsförbund) och därigenom ansluten till RF (Riksidrottsförbundet).

ÅRSMÖTEN, PROTOKOLL, VERKSAMHETSPLAN & BUDGET

Årligen upprättas en verksamhetsplan och en budget som läggs fram på föreningens årsmöte för beslut. Till årsmötet är alla medlemmar välkomna. 

Alla medlemmar hälsas välkomna till höstens årsmöte, måndagen 2023-10-10 kl 18.00 på Campushallen i Vallastaden! Du bokar din plats på samma sätt som du bokar dig på ett pass hos oss. 

 

POLICY

Vi har i verksamheten fyra policydokument. Nedan kan du läsa hur vi på Campushallen ställer oss i frågor kring, kost, doping, alkohol och tobak samt lika villkor.

MILJÖ- OCH SAMHÄLLSANSVAR

TILLGÄNGLIGHET

STYRELSE OCH VALBEREDNING

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CAMPUSHALLEN

RECEPTION

Telefon: 013 - 10 08 72
Fax: 013 - 10 19 81
E-post: reception@campushallen.se

Behöver du personlig kontakt när receptionerna är stängda når du oss på telefon 013 - 327 24 23. Du hittar öppettiderna HÄR.

VALLASTADEN

Adress: Johannes Magnus väg 21, 583 30 Linköping

Org.nummer: 559158-6960

Faktureringsadress: inbox.lev.815814@arkivplats.se


EBBEPARK

Adress: Ebbegatan 11, 582 13 Linköping

Org.nummer: 559158-6960

Faktureringsadress: inbox.lev.815814@arkivplats.se


TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!