MASSAGE

Friskvård på Campushallen

BOKA MASSAGE


Avbokning sker senast 24h innan inbokat besök. Uteblivet besök och sen avbokning debiteras med avgift 200 kr.

Massage

Hos våra terapeuter kan du få hjälp att vårda din kropp och dina muskler. Din behandling anpassas efter just dina behov. 

Kanske vill du få hjälp med cirkulation och känna dig lite mjukare, kanske bli fri från din smärta eller vill förebygga eventuella problem? Våra terapeuter värnar om ett gott kundbemötande och yrkesetik. Vi lägger stor vikt vid en friskvårdspersonal som erbjuder mångfald och kvalitet, allt för att du ska hitta den behandlare du trivs bäst med.

Nedan finner du våra olika behandlingsformer

Klassisk massage

Klassisk massage är en behandlande massage där vi går in och arbetar på djupet med musklerna. I samråd mellan kund och massageterapeut ges behandling efter önskemål.

Medicinsk massage

Behandling för dig som har specifikt ett problemområde, som t.ex. återkommande huvudvärk, ländryggsbesvär, smärtande armbåge eller knäproblematik.

Med hjälp av olika tekniker och metoder så inriktar vi oss på att uppnå god funktion, rörelse och smärtfrihet. I behandlingen ingår undersökning och rörlighetstester av problemområdet, som blir till grund för behandlingen. Massage, triggerpunktsbehandling, stretching och avslutningsvis träningsrekommendationer inför nästa besök.

Beskriv i en kort kommentar ditt problemområde vid bokning och ha gärna rörliga kläder på dig. 
Första behandlingstillfället är 75 minuter. 

Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden är till för dig med andningsproblem orsakade av t.ex. hosta, doft- eller parfymallergi, astmaliknande åkommor eller stress.
Läs mer på www.lotorpsmetoden.se

Fibromassage

Fibromassage är speciellt utvecklad för att hjälpa personer med kroniska muskelsmärtor. Målet med behandlingen är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig.

Läs mer på www.fibromassage.se

Avslappningsmassage

En avslappnande och cirkulationshöjande helkroppsmassage med eteriska oljor. Behandlingen avslutas med hårbotten- och ansiktsmassage. 

Elevmassage 

Campushallen är en utbildningsanläggning för blivande massörer och personliga tränare. Under handledning av Campushallens skickliga massörer får morgondagens massörer möjlighet till viktiga praktiktimmar och erfarenheter. 

Vi erbjuder Elevmassage till studenter med studentlegitimation (LiU-leg el.dyl)

50 min massage för 299 kr

Vi rekommenderar tre behandlingar i tät följd för att få bäst effekt av massagen.

Boka direkt via vår bokningssida. 

 

Klippkort och värdekort massage

Massage

25 min 5 klipp: 2 375 kr
50 min 5 klipp:
3 375 kr
75 min 5 klipp:
4 375 kr

25 min 10 klipp: 4 500 kr
50 min 10 klipp: 6 500 kr
75 min 10 klipp: 8 500 kr

Värdekort

Istället för klippkort som blir bundet till en viss produkt eller tidslängd har vi ett värdekort för våra friskvårdsprodukter.

Värdekortet laddas med den summa du själv väljer och är perfekt för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag till lite gott och blandat. Med värdekortet kan du välja produkter från hela vårt personlig träning- och massageutbud (gäller ej fysioterapi).

Värdekortet köper du i vår reception.

Värdekorten är personliga och gäller ett år från inköpsdatum.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!