VÅRA LOKALER

Hos oss på Campushallen finner du lokaler för aktiviteter med bredd och mångfald.

 

 

Här presenteras detaljerad information om bland annat våra lokalers bredd, längd, höjd samt vilken utrustning som finns tillgänglig.

I samverkan till vår ordinarie verksamhet finns här möjlighet att arrangera turneringsspel för inomhusfotboll, idrottslektioner för barn och ungdomar, föreläsningar för högskolan, övernattningar för större event, mottagning för nya studenter, SM i bugg mm.

Möjligheterna är många och våra lokaler gör det möjligt till en stor bredd av aktiviteter vid uthyrning.

Omklädningsrum 

I våra omklädningsrum ges möjligheten att byta om, duscha och basta i toppfräscha utrymmen och dessutom finns hårfön och plattång att tillgå i varje omklädningsrum. 

Omklädningsrum Vallastaden:
Gäster och medlemmar


I medlemsomklädningsrummen gäller inpaseringskort eller armband för att låsa skåp. Här finns tillgång till bastu. Dörrarna är låsta och ger därmed tillgång enbart till Campushallens medlemmar.

I gästomklädningsrummen finns möjligheten att låsa ditt skåp med kodlås. Dörrarna är alltid öppna för alla våra gäster.

Omklädningsrum "A" som ligger längst ner i korridoren är för herrar och "C" som ligger närmst receptionen är för damer. Båda medlemsomklädningsrummen är utrustade med bastu. Här låser du ditt skåp med ditt inpasseringskort eller armband.

Mittemellan omklädningsrum "A" och "C" finns de två gästomklädningsrummen "B". Ett för herrar och ett för damer. Här låser du ditt skåp genom att välja en egen fyrsiffrig kod.

Vid eventuella uthyrningar kan dessa omklädningsrum vara abonnerade. Håll dig uppdaterad i våra sociala kanaler för att få reda på när detta sker.

Omklädningsrum Ebbepark:
Gäster och medlemmar


I medlemsomklädningsrummen gäller inpaseringskort eller armband för att låsa skåp. Dörrarna är låsta och ger därmed tillgång enbart till Campushallens medlemmar.

I gästomklädningsrummen finns möjligheten att låsa ditt skåp med kodlås. Här finns tillgång till bastu. Dörrarna är alltid öppna för alla våra gäster.

 

Omklädningsrum "A" som ligger längst ner i korridoren är för herrar och "C" som ligger närmst receptionen är för damer. Båda medlemsomklädningsrummen är utrustade med bastu. Här låser du ditt skåp med ditt inpasseringskort eller armband.

Mittemellan omklädningsrum "A" och "C" finns de två gästomklädningsrummen "B". Ett för herrar och ett för damer. Här låser du ditt skåp genom att välja en egen fyrsiffrig kod.

Vid eventuella uthyrningar kan dessa omklädningsrum vara abonnerade. Håll dig uppdaterad i våra sociala kanaler för att få reda på när detta sker.

Stora bollhallar med läktare

Vi har två stora bollhallar, en på vardera anläggning. De kan delas upp i tre moduler. För Vallastaden gäller A, B och C. I Ebbepark gäller Arena 1, 2 och 3. Måtten för hela hallarna är 48 - 30 meter och med en fri takhöjd på 7 meter.

En vikvägg skiljer modulerna till tre separata utrymmen för bästa möjlighet till olika typer av aktiviteter samtidigt. Varje modul innehåller badmintonbanor med tillhörande nät och stolpar. Badmintonbanorna kan även användas för pickleball och bordtennis. Bord och nät finns utan extra kostnad. Rack och bollar finns till uthyrning med undantag för badmintonbollar som finns till försäljning.

Möjligheterna till innebandyspel och basket på en modul finns med all tillhörande utrustning. Det finns också möjlighet till bollspel i helsal över alla tre modulerna. Handbollsmål finns som ger möjlighet till handboll och futsal. Traditionell gymnastikutrustning finns att tillgå.

Volleyboll är möjligt att spela på alla tre moduler i Vallastaden samt i helhall. I Ebbepark är volleybollspel endast möjligt i helhall.

Kontakta receptionen för mer specifik info om de olika anläggningarna samt för att boka helhall.

I salarna finner du markeringar i golvet för badminton, basket (tre i bredd eller en Center court), volleyboll samt handboll/inomhusfotboll. 

I C-salen Vallastaden finns spegelvägg längs med hela långsidan för möjlighet till gruppträningspass för dans och koreografi.

"Vi har i samarbete med Campushallen genomfört förläggning för våra besökare i samband med festivalen NärCon i flera år nu och det har fungerat strålande! För att våra unga besökare ska ha råd att gå på NärCon är det kritiskt att vi kan erbjuda sovsalar till ett bra pris då hotell inte är ett alternativ för de flesta. Att vi är på plats och hyr lokalerna tillhör verkligen inte Campushallens ordinarie verksamhet men det har vi inte alls märkt av alls utan allt har skötts väldigt proffsigt av dem. Vi är inställda på att komma tillbaka i flera år framöver och kan varmt rekommendera andra arrangörer att göra detsamma."

Sam Anlér
Grundare och huvudansvarig för evenemanget NärCon

"Att hyra sal hos Campushallen är en fröjd. De är samarbetsvilliga och väldigt tillmötesgående och kunde tillgodose våra behov så att vi kunde genomföra ett grymt evenemang i deras lokal. Vi kommer utan tvekan hyra sal hos Campushallen igen" 

Simon Lindén
Mottagningsansvarig LinTek 2014, Linköping

Läktare

Våra bollhallar ger möjlighet läktare med plats för ca 300 personer per modul. 

VALLASTADEN
Vid användning av läktaren upptar ytan motsvarande en badmintonbana och minskar därmed den totala användbara ytan. Läktaren är delbar i tre delar, en del för varje modul. Läktaren förbokas och iordningställs av behörig personal från Campushallen.

EBBEPARK
Läktaren på Campushallen Ebbepark är stationär.

 

 

 

Studion Vallastaden

En gruppträningslokal med spegelvägg för dans och koreografi. Studions mått är 17 x 11 meter.

Plats för max 40 passdeltagare beroende på vilken typ av pass det är. I Studions förråd förvaras bosu-redskap, corebollar, stretchmattor, TRX-band, yogamattor samt att lokalen också har kettlebells i många olika vikter. Studion ligger på markplan med glasfönster ut till korridoren mot omklädningsrummen vid lobbyn.

Cykelsal vallastaden

Cycle-salen är byggd i tre etage med en scen längst fram för instruktören. 

Cycle-salen är utrustad med speglar på kortsidorna och totalt 29 cyklar placerade i tre rader samt en instrutkörscykel på scenen.

Utsikten vallastaden

Gruppträningssal på andra våningen. Mått 4 x 16 meter. 

Ena långsidan har fönster ut till friidrottshallen, med möjlighet att dra för gardiner samt öppningsbara och skjutbara fönsterpartier. Salen används i huvudsak för yoga, pilates, mindfulness samt som utbildningslokal. Salen lämpar sig bäst för pass utan förflyttningar och hopp. Plats för max 20 passdeltagare beroende på vilken typ av pass det är. Utsikten ligger på plan 1 och nås via trappan vid entrén.

Friidrottshallen vallastaden

Friidrottshallen, som finns i anslutning till Campushallen Vallastaden, ägs av Akademiska Hus som hyr ut den till Linköpings kommun, som i sin tur hyr ut den till föreningar, skolor m.fl. 

Friidrottshallen är öppen för allmänheten att träna individuell friidrottsträning på vardagar mellan kl. 08:00-16:00 förutsatt att hallen inte är bokad av andra föreningar. Bokningar i friidrottshallen hittar du HÄR.

Löparbanorna: Ett varv är 200 m och det finns även rakbanor som är 60 m. Se översikt här.

FÖRSÄKRING

Vår anläggning och personal är försäkrad. Studentidrottens olycksfallsförsäkring gäller för dig som betalat medlemsavgiften.

Försäkringen gäller för olycksfallsskador som inträffar när du som medlem deltar i våra aktiviteter. Den gäller också under direkt färd till och från våra aktiviteter.

Läs mer om villkoren för försäkringen och hur du anmäler en skada

FASTIGHETSÄGARE

Fastigheten Campushallen ägs av en stiftelse, Insamlingsstiftelsen Universitetshallen i Linköping.

SÄKERHET

Vi har ett aktivt säkerhetsarbete inom verksamheten för att du som medlem ska känna dig trygg hos oss.

Se exempel på det arbetet nedan:

1


All personal och arvoderade är utbildade i HLR (Hjärt- och lungräddning), luftvägsstopp samt i att använda hjärtstartare.

2


All personal och arvoderade är utbildade i grundläggande brandkunskaper.

3


Systematiskt genomförs övningar för att träna oss i säkerhetsarbete på olika nivåer och inom olika områden.

4


Alla salar är utrustade med första-hjälpen-väskor.

5


​Vi har rondering av väktare i anläggningen och 24-timmars larmorganisation.

6


Hjärtstartare finns i lobbyn mittemot receptionen i Vallastaden och i Atriet intill Campushallens entré i Ebbepark. Vi finns med på Sveriges hjärtstartarregister.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!