Campushallen erbjuder ett antal kurser av varierande slag.
Här ser du vad som är på gång just nu:

Born To Move är barnträning i kursform och vi ses 10 gånger under hösten en gång i veckan. Passet är ledarlett och har fokus på rörelse och skratt.
Born To Move är åldersuppdelat och vi drar nu igång grupper för åldrarna 2-3 år och 4-5 år.

BOKA BORN TO MOVE

KOM I GÅNG OCH KOM I FORM MED ANDRA NYBLIVNA MAMMOR
Det är viktigt att du tränar rätt efter graviditeten. I det här programmet fokuserar vi på att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Du tar det i din egen takt och vi anpassar övningarna så att alla nyblivna mammor ska kunna vara med på passen.

Träningens fokus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som helst efter din efterkontroll.

BOKA STARK MAMMA

Häng med på bootcampen med löpning som fokus. Här jobbar du både med tekniken i ditt löpsteg, men också med att bygga upp en stark kropp för skadefri och effektiv löpning. Efter flera års erfarenhet med löpgrupper är PT Josefin expert på att hålla ihop en grupp med deltagare på olika nivå, där alla känner sig välkomna och utmanas på sin nivå!

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram under 3 månader där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare; en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight Trainers fyra delar - Tänk, Njut, Ät, Träna - utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din PT som gör Weight Trainer unikt.  - Resultatet är ledordet!
Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar, och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en PT liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k. Small Groups om 6 personer. 
Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.