Campushallen erbjuder flera kurser av varierande slag

Här kan du läsa mer om dem:

Starta helgen på bästa sätt!
Nu har du chansen att anmäla dig till veckans roligaste pass när vår PT Clay rundar av arbetsveckan på bästa sätt dom kommande 5 fredagarna.

Har du inte den rätta fredagsfeelingen innan så kommer den garanterat att infinna sig under detta pass.

Funktionell helkroppsträning i vår rigg när den är som allra bäst. Upplägget på passen passar alla oavsett ålder, bakgrund eller träningserfarenhet. Det utlovas svett, skratt och massor energi att ta med in i helgen.

Clay är 110% redo! Är du?

KLICKA HÄR fär att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Kom igång och kom i form med andra nyblivna mammor!

Det är viktigt att du tränar rätt efter graviditeten. I det här programmet fokuserar vi på att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Du tar det i din egen takt och vi anpassar övningarna så att alla nyblivna mammor ska kunna vara med, självklart kan du ta med dig din bebis till passen!

Träningens fokus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som helst efter din efterkontroll.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram under 3 månader där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare; en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight Trainers fyra delar - Tänk, Njut, Ät, Träna - utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din PT som gör Weight Trainer unikt - Resultatet är ledordet!

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar, och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en PT liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k. Small Groups om 6 personer.

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Ta din styrketräning till nya höjder i denna small group med fokus på klassiska styrkeövningar och lyftteknik.

Under ledning av vår coach Tilde lär du dig tekniken i baslyften från grunden och ger dig själv förutsättningar att utmana och spränga dina egna gränser.

Dom första passen är koncentrerade till att sätta grunden i din lyftteknik. Därefter jobbar vi med mindre justeringar och effektiva kompletterande övningar innan vi i det avslutande passet ska försöka få ut allt i vi lärt oss i form av nya personbästa.

Älskar du klassisk styrketräning och vill få tydliga resultat så är detta kursen för dig!

Med Maxlyftet får du:

  • 6 veckors upplägg
  • 1 pass där vi övar på marklyft
  • 1 pass där vi övar på knäböj
  • 1 pass där vi övar på bänkpress.
  • 2 pass för kompletterande övningar, repetition och finslip av teknik.
  • 1 pass “Tävling” som avslut där vi har som mål att ta ett PB (personbästa)

START: 9 november
TID: Torsdagar klockan 11:30 till 12:30
PLATS: Campushallen Ebbepark
PRIS: 1 499 kr

Klicka HÄR för att anmäla dig.

Vi vill att du ska få en så bra start som möjligt. Just nu har vi ett riktigt bra koncept där vi hjälper dig att komma igång med träningen under 8 veckor tillsammans med en mindre grupp människor som också vill komma igång.

Att börja träna kan kännas som att bestiga ett berg. Du vill, men det kanske både känns svårt och jobbigt. Men precis som bergbestigaren så behöver du ta ett första steg för att börja din resa.

Passen hålls en gång i veckan av vår duktiga personliga tränare Josefin. Josefin är en väldigt öppensinnad och erfaren PT som kommer att se till att ni i gruppen får den perfekta starten på träningen som ni behöver.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Kom igång med dina hälsosamma rutiner!

Vi söker nu dig som vill få hjälp att komma igång med träningen och uppleva glädjen av att träna i grupp. Tillsammans med Ellinor och gruppen får du rutin på din träning under lättsamma och roliga former. Du kommer märka stor skillnad med mer energi i vardagen!

Träningspassen hålls en gång i veckan och utöver dessa har du fri tillgång till gymmet och vårt övriga gruppträningsutbud.

Plats: Campushallen Vallastaden
Tid: Måndagar kl. 17:00
Längd: 6 veckor
Start: 15/1 2024
Pris: 899 kr

Välkommen!

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Yoga i praktik och teori

Har du gått på yoga och funderat på varför vi pratar om andning, positioner och hållning? Nu kan du få möjlighet att lära dig mer om tankarna bakom yogan. I dessa workshops fokuserar vi på att lära oss mer och hitta in i kroppen genom positionerna.

Kursen leds av Elin Wihlborg Elg, internationellt certifierad yogalärare Yoga Alliance, 200 timmar.

Alla workshops är i Ebbepark. 

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är lediga just nu samt för att boka.

Yinyoga de luxe

Vill du ha mer lugn i livet? Här kommer du få sakta in och stilla sinnet. Elin ger dig personligt stöd för din kropp att landa på bästa sätt. Klassen avrundas med djupavslappning i det som kallas yoga nidra. En gåva till dig själv för en bättre helg.

Kursen leds av Elin Wihlborg Elg, internationellt certifierad yogalärare Yoga Alliance, 200 timmar.

Alla workshops är i Ebbepark. 

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är lediga just nu samt för att boka.

Mindfulness i vardagen - stanna upp och ge dig själv andrum

Hur känns det att leva här och nu, att lyssna på sig själv, till sin kropps signaler och vara lyhörd för sina behov? Är du nyfiken på hur du kan bryta mönstret av malande tankar och se mer objektivt på sitt tillstånd för att kunna göra mer medvetna val?

På denna kurs erbjuds en plats, en stund, en gång i veckan, att kliva ut ur görandet och in i ett skönt varande. Ge dig själv ny energi och ett mer avslappnat fokus för resten av dagen och förhoppningsvis för resten av livet. 

Effekterna för mindfulnessträning är många och har gjorts mycket forskning på. Vi kommer fokusera på det praktiska. Du kommer få lära dig olika metoder för att på ett enkelt sätt få in mer medveten närvaro/mindfulness i din vardag, i det du redan gör. Det handlar inte om vad du gör utan hur du gör det.

Metoder du kommer att lära dig är till exempel; kroppscanning, andningsankaret, STOP, walking meditation, eating meditation, listening and talking meditation, medvetna rörelser för att landa in kropp och andetag. 

Plats: Campushallen Vallastaden
Tid: Onsdagar kl.12:00-13:00
Längd: 6 tillfällen
Start: v.6 (med uppehåll under sportlovet v.8)
Pris: 995 kr

Kursledare Ellinor
Ellinor arbetar sedan 2007 som instruktör och massör på Campushallen. Hennes passion är närvaro, mindfulness, rörlighet och personlig och själslig utveckling. Under åren har hon även gett stöd till många genom individuella coaching samtal. 

Visste du att mindfulness är godkänt av Skatteverket för friskvårdsbidrag? Vi finns med i de allra flesta friskvårdsportalerna.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.