Campushallen erbjuder ett antal kurser av varierande slag

Här ser du vad som är på gång just nu:

Kom igång och kom i form med andra nyblivna mammor!

Det är viktigt att du tränar rätt efter graviditeten. I det här programmet fokuserar vi på att träna hela kroppen, stärka upp musklerna, öva upp rörligheten samt träna konditionen. Du tar det i din egen takt och vi anpassar övningarna så att alla nyblivna mammor ska kunna vara med, självklart kan du ta med dig din bebis till passen!

Träningens fokus är på dig som är mamma och du är välkommen att delta på klasserna när som helst efter din efterkontroll.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Starta helgen på bästa sätt!
Nu har du chansen att anmäla dig till veckans roligaste pass när vår PT Clay rundar av arbetsveckan på bästa sätt dom kommande 5 fredagarna.

Har du inte den rätta fredagsfeelingen innan så kommer den garanterat att infinna sig under detta pass.

Funktionell helkroppsträning i vår rigg när den är som allra bäst. Upplägget på passen passar alla oavsett ålder, bakgrund eller träningserfarenhet. Det utlovas svett, skratt och massor energi att ta med in i helgen.

Clay är 110% redo! Är du?

KLICKA HÄR fär att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

YOGA i teori och praktik

Yoga är en träningsform som stöttar både kropp och sinne. I denna kurs hinner vi tala lite mer om båda delarna för att hitta ditt personliga fokus att ta med in i yogaklasserna, eller för att yoga själv hemma. 

Kursens fokus är att hjälpa dig att göra yogan mer till din egen för att du ska känna dig trygg på din egen matta och i din kropp. Kursen leds av Elin Wihlborg Elg, internationellt certifierad yogalärare Yoga Alliance 200 timmar.

Alla kurstillfällen är på Ebbepark. 

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är lediga just nu samt för att boka.

Mindfulness i vardagen
Att leva här och nu, att lyssna på dig själv, till din kropps signaler och vara lyhörd för dina behov. Ett sätt att bryta mönstret av malande tankar, för att utifrån ett mer klarseende kunna göra medvetna val här och nu. Att bara kunna stanna upp och ge dig själv ett andrum/anderum. 

Välkommen på denna kurs där du erbjuds en plats, en stund, en gång i veckan, att komma och kliva ut ur görandet och in i ett skönt varande, en pause mitt på dagen. Ge dig energi och ett avslappnat fokus för resten av dagen och förhoppningsvis för resten av livet.  

Effekterna för mindfulness träning är många och har gjorts mycket forskning på. Vi kommer att fokusera på det praktiska. Du kommer att få lära dig olika metoder för att på ett enkelt sätt få in mer medveten närvaro/mindfulness i din vardag i det du redan gör. Det handlar inte om vad du gör utan hur du gör det. Metoder du kommer att lära dig är till exempel; kroppscaning, andningsankaret, STOP, walking meditation, eating meditation, listening and talking meditation, medvetna rörelser genom somatic movement/ qigong rörelser.

Visste du att mindfulness är godkänt av Skatteverket för friskvårdsbidrag?

Kursledare Ida Karlsson
Ida arbetar sedan 2006 som yogalärare på Campushallen och som massageterapeut sedan 2010. Hon har gått flertalet utbildningar och hållit i diverse kurser under åren inom hennes passion yoga, meditation, personlig och själslig utveckling. Sedan 2014 har hon även gett stöd till många genom Zen Coaching och individuella coaching samtal.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Weight Trainer är ett personligt anpassat viktminskningsprogram under 3 månader där du tränar tillsammans med, och blir coachad av en personlig tränare; en träningspartner vars enda uppgift är att motivera dig till att uppnå resultaten du vill ha. Weight Trainers fyra delar - Tänk, Njut, Ät, Träna - utgör ramen för strategin du och din PT lägger upp. Det är just de fyra delarna tillsammans med din PT som gör Weight Trainer unikt - Resultatet är ledordet!

Din PT lägger upp din träning så att den passar dina förutsättningar, och inspirerar dig att göra mer än vad du själv tror. Att träna med en PT liknar ingen träning du någonsin gjort på egen hand. Du väljer om du vill träna individuellt eller i små grupper s.k. Small Groups om 6 personer.

Weight Trainer har tre olika kostupplägg att välja mellan, beroende på hur du snabbt du vill nå resultat och vad som fungerar bäst för dig i vardagen. Din PT hjälper dig att lägga upp din kostplan för bästa resultat.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Vi vill att du ska få en så bra start som möjligt. Just nu har vi ett riktigt bra koncept där vi hjälper dig att komma igång med träningen under 8 veckor tillsammans med en mindre grupp människor som också vill komma igång.

Att börja träna kan kännas som att bestiga ett berg. Du vill, men det kanske både känns svårt och jobbigt. Men precis som bergbestigaren så behöver du ta ett första steg för att börja din resa.

Passen hålls en gång i veckan av vår duktiga personliga tränare Josefin. Josefin är en väldigt öppensinnad och erfaren PT som kommer att se till att ni i gruppen får den perfekta starten på träningen som ni behöver.

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.

Kom igång till sommaren!

Vi söker nu dig som vill få hjälp att komma igång med träningen och uppleva glädjen av att träna i grupp. Tillsammans med Ellinor och gruppen får du rutin på din träning under lättsamma och roliga former. Du kommer märka stor skillnad med mer energi i vardagen! Träningspassen hålls två gånger i veckan och utöver dessa har du fri tillgång till gymmet och vårt övriga gruppträningsutbud. Boka upp måndagar kl.16.15 samt onsdagar kl.11.30 i kalendern.

Välkommen!

KLICKA HÄR för att se vilka kurser som är aktuella just nu samt för att boka.