BAN- OCH HALLHYRA

Boka, spela, umgås och utmana dina vänner på planen!

TIDSBOKNING


Via vår internetportal kan du boka hall eller bana upp till sju dagar i förväg. Övriga lokaler bokas via receptionen 013-10 08 72.

AVBOKNING

Kontakta receptionen senast 24h innan bokad tid.

Du kan enkelt boka en bana för att spela badminton, pickleball, bordtennis, eller en bollhall för fotboll, innebandy, basket och vollyboll.

Utbudet varierar mellan anläggningarna. Kontakta receptionen för mer info.

Du kan boka bana eller hall tidigast sju dagar i förväg. Priserna är kostnad per 55 minuter och du betalar i receptionen eller direkt via vår betal- och bokningssida.

I receptionen finner du ett utbud av utrustning till uthyrning och lån. Följande utrusning kan du låna i receptionen mot pant i form av träningskort eller ID-kort samt i vissa fall uthyrningsavgift. Vid skadad eller borttappad utrustning tar vi ut en avgift av den person som står ansvarig för lånet. Badmintonbollar finns endast för köp.

Utrustning att låna
 • Gummiband - Vallastaden
 • Redcord-band - Vallastaden
 • Basket-, volley-, hand- och fotbollar - Vallastaden & Ebbepark
 • Målvaktshjäm för innebandy - Vallastaden
 • Pingisnät - Vallastaden & Ebbepark
Utrustning att hyra
 • Badmintonrack 30 kr - Vallastaden & Ebbepark
 • Pingisrack 20 kr - Vallastaden & Ebbepark
 • Innebandyklubba 20 kr - Vallastaden
 • Västar 20 kr/gång - Vallastaden
 • Duschhandduk 20 kr/gång - Vallastaden
 • Skridskor/hjälm 40kr/set och tillfälle - Vallastaden
Förboka utrustning inför din bokning av lokal
 • Musikanläggning inkl. headset
 • Bärbar musikspelare
 • Gruppträningsutrustning

Eventsförfrågan

Kontakta affärsansvarig - Marcus Granath

Bokning av gruppträningspass med instruktör

Kontakta träningsansvarig - Jennie Norblad

Bokning av bollsportspass med instruktör

Kontakta träningsansvarig - Jennie Norblad

BANHYRA*
100:-

Banhyra kan nyttjas för badminton, pickleball eller bordtennisspel. Det är fyra banor per hall i Vallastaden, och tre banor i Ebbepark. Nät hämtas och lämnas i förrådsgången vid läktarna. Våra bordtennisbord i Vallastaden förvaras i B-hallen, men kan nyttjas i samtliga hallar. På Ebbepark hittar du bordet i Arena 3.

* per 55 minuter

KLIPP 10 BANHYRA
900:-

Campushallen-kortet Klipp 10 Banhyra ger dig tio klipp för badminton, pickleball- eller bordtennisbana. Kortet är giltigt ett år från inköpsdatum.

HALLHYRA*
250:-

Campushallens bollhall kan delas in i tre separata hallar med vardera storlek på 15x30 meter. De olika hallarna (A,B och C Campushallen Vallastaden, och Arena 1, 2 och 3 Campushallen Ebbepark) kan användas för innebandy-, basket, volleyboll, fotboll och Dodgebollspel. Du kan också använda dem för badminton, pickleball och bordtennis (Badminton och pickleball-spel endast möjlig i Arena 2 på Ebbepark). C-hallen i Vallastaden har en spegelvägg på en långsidan, så den fungerar också bra som t.ex. danslokal. Musikanläggning med headset finns att hyra.

* per 55 minuter

HELHALL*
750:-

Bollhallen i fullformat är 48x30 meter. Hallen inrymmer mål för handbollsspel, innebandysarg med stora mål samt basketkorgar för spel på fullstor plan. Möjlighet för läktare som rymmer ca. 900 personer finns på en av långsidorna (det tillkommer en kostnad för läktare)

* per 55 minuter

Campushallen | ABONNEMANG

Du kan boka återkommande ban- eller halltider. Maila din förfrågan till reception@campushallen.se

Abonnemang bokas per termin och under ordinarie öppettider. Samtliga abonnemang faktureras på förhand.Utrustning som ingår vid din hallbokning

A-SALEN


Handbollsmål, badminton/pickleball- och volleybollnät samt bänkar, romerska ringar, ribbstolar, bommar, tjockmatta och bouldringvägg.

B-SALEN


Pingisbord, innebandysarg, innebandymål i olika storlekar, badminton/pickleball- och volleybollnät.

C-SALEN


Innebandysarg, innebandymål i olika storlekar, badminton/pickleball- och volleybollnät, samt step-brädor, skivstänger, viktplattor och stretchmattor. C-salen är utrustad med speglar utefter ena långsidan där möjlighet finns att dra för draperier och skyddsnät vid bollspel.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!