PERSONLIG TRÄNING

Friskvård på Campushallen

BOKA PERSONLIG TRÄNING


Avbokning sker senast 24h innan inbokat besök. Uteblivet besök och sen avbokning debiteras med avgift 200 kr.

Personlig träning

Ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning!

Det finns många olika skäl till att anlita en personlig tränare. Din PT blir din inspiratör, bollplank, träningskompis, piska eller morot, helt enkelt en person som på bästa sätt skapar förutsättningar för att du effektivt och säkert ska kunna nå dina mål. Inom personlig träning kan du även välja kostrådgivning och tester. 


PT Start

Starta igång din träning med hjälp av en personlig tränare - helt gratis!

Med PT Start får du en bra introduktion till din träning och du får känna på hur det är att träna med en PT. Vi inleder träffen med ett kortare samtal kring dina mål och anpassar därefter ett träningspass efter vad du önskar träna.

Har du ett långsiktigt mål och vill ha en kontinuerlig kontakt med en PT så bokar du också in en PT Start som en första konsultation.

Boka PT Start med valfri PT direkt på hemsidan. Du kan även ringa eller besöka Campushallens reception. PT Start ingår en gång per medlem som tecknar ett träningskort Alltid År/Halvår, Dagtid År/Halvår. Självklart ingår det också för dig som vill ha långsiktig hjälp av en PT för att nå dina mål!

Avbokning sker senast 24 h innan inbokat besök. Vid sen avbokning av PT-start brinner tillfället inne och vid eventuell ombokning betalas ordinarie pris för personlig träning.


Kurser

Ta din träning till nästa nivå!

Vi erbjuder mängder av kurser med olika inriktningar som startar löpande varje termin. Kurserna finns till för dig som vill utvecklas, rikta in dig på något mer specifikt och som vill få mer individuell coachning då du kommer få träna i en så kallad PT Small Group.

Klicka HÄR för att läsa mer om våra olika kurser.

PERSONLIG TRÄNING
895:-

Utifrån dina behov tar din personliga tränare fram skräddarsytt träningsprogram och visar dig övningarna. Du får träningsprogrammet digitalt i programmet Exorlive där du kan registrera din träning och se videoklipp på utförandet av övningarna. 

Du kan även välja att bara träna ett anpassat träningspass med din personliga tränare. Tillsammans med din personliga tränare kan du optimera och finslipa träningen specifikt mot just dina mål. Det kan vara mål som att må bättre och orka mer, en fysisk prestation som ska genomföras eller en större satsning på någon idrott. Tillsammans med din personliga tränare kan du fokusera på att hitta träning som bygger på motivation, träningsglädje och resultat. Ni tar tillsammans fram långvariga rutiner samt sätter och följer upp mål med fokus på förändring. 60 minuter.

MAMMAMAGE
895:-

MammaMage är ett sätt att stärka upp kroppen inifrån och ut, efter en förlossning oavsett barnets ålder, liksom under själva graviditeten. MammaMage-träning är en grundträning för att mammor ska återfå bålkontroll och styrka i de djupare magmusklerna samt bäckenbotten.

Med denna träning kan vi minska diastasen och en putande mage. Med det individanpassade upplägget förebygger vi rygg- och bäckenbesvär och vi skapar förutsättningar för att du ska kunna återgå till motion och idrott på den nivå du önskar. 60 minuter.

Du kan boka och betala ditt MammaMage besök på hemsidan eller i receptionen. Ingen konsultation krävs.

PT DUO
1 095:-

Träffa en PT tillsammans med din träningskompis. Vill ni träna tillsammans mot liknande mål men ända ha hjälp på individuell nivå är PT Duo något för er! Genom en mix av teknikträning och parövningar så blir träningen dubbelt så rolig! 60 minuter. 

PT EXPRESS
595:-

PT Express är en produkt som vi tagit fram till dig som inte alltid behöver en hel timme med din PT. PT Express är 30 minuters-sessioner och under denna tid kan du få hjälp med teknik i ett program som du fått tidigare, eller ett kortare anpassat träningsprogram. 30 minuter.

INBODY KROPPSMÄTNING
225:-

Vägning av fettmassa, muskelmassa, visceralt fett (inre bukfett), kroppsvätska, benmassa. Rådgivning med PT som förklarar testprotokollet samt hur du kan ta nästa steg med din träning och hälsa. 15 minuter.

KOSTRÅDGIVNING
895:-

Maten är en stor del av livet. Vad ska jag äta, när ska jag äta och hur mycket? Det finns inget generellt svar på detta, utan det är helt individuellt och beroende på vilket resultat du vill uppnå.

Kostrådgivning är en möjlighet för dig tillsammans med någon av våra personliga tränare hitta rätt i kostens djungel. Coachen hjälper dig hitta rutiner och mat som fungerar i just din situation. Det kan t.ex. vara för att toppa formen, förbättra din hälsa, viktned- eller uppgång. Vi rekommenderar kostrådgivning i kombination med träning för bästa resultat. Inför kostrådgivningen ska du fylla i en kostdagbok under minst tre dagar. Utifrån ditt nuläge och din målsättning görs näringsberäkning på nuläget och du får råd om förändringar i din kosthållning. 60 minuter.

Klippkort och värdekort personlig träning

Personlig träning

6 klipp InBody: 995 kr
5 klipp PT 60: 3 750 kr
10 klipp PT 60: 7 000 kr
20 klipp PT 60: 13 000 kr
30 klipp PT 60: 18 600 kr

Betalning av vissa klippkort kan delas upp på autogiro 3 eller 6 månader

Värdekort

Istället för klippkort som blir bundet till en viss produkt eller tidslängd har vi ett värdekort för våra friskvårdsprodukter.

Värdekortet laddas med den summa du själv väljer och är perfekt för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag till lite gott och blandat. Med Värdekort Friskvård kan du välja produkter från hela vårt personlig träning- och massageutbud (gäller ej sjukgymnastik).

Värdekortet köper du i vår reception.

Värdekorten är personliga och gäller ett år från inköpsdatum.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!