FRISKVÅRDSBIDRAG

Många företag och organisationer erbjuder friskvård till sina anställa i form av ett bidrag.

FRISKVÅRD


Kontakta oss gärna för att diskutera förutsättningarna för ett bra friskvårdsavtal.

FRISKVÅRDSBIDRAG

Friskvårdsbidrag kan se ut på olika sätt beroende på arbetsplats. Vissa arbetsgivare erbjuder mer än andra och antingen får du bidrag månadsvis eller ett fast belopp per år.

De allra flesta arbetsgivare har kalenderår att utgå ifrån och vanligt är att du som anställd lämnar in ett kvitto till din arbetsgivare på ditt utlägg. Vi på Campushallen hjälper dig gärna med kvitto på köpt tjänst eller vara. 

Vad gäller? 

Det är Skatteverket som reglerar vad som kan definieras som friskvård och därmed avdragsgillt. Aktuella regler går att läsa om hos Skatteverket

Din arbetsgivare kan sedan formulera sina egna regler om till exempel belopp, vilka friskvårdstjänster som är godkända och om du som anställd behöver göra din beställning via en friskvårdsportal eller om du ska lämna in kvitto. 

Vi är ansluta till följande Friskvårdsportaler i dagsläget: 

Följ anvisning för den Friskvårdsportal du är ansluten till för att köpa träningskort eller massage på Campushallen. 

LiU-anställd

Då Linköpings Universitet är den största och närmaste arbetsplatsen till Campushallen så hjälper vi till med informationen så att du väljer rätt för att få godkänt kvitto för att kunna nyttja ditt friskvårdsbidrag. 

Som LiU-anställd finns vissa regler och arbetssätt runt friskvårdsbidrag som LiU själva har satt upp och dessa finner du här. För att förenkla finns det här på Campushallen ett utbud som är anpassat efter dessa regler och kopplar det samman med våra friskvårdstjänster så då kan du nyttja det till: 

Träningskort: Alltid År, Alltid Halvår, Klipp 10, Dagsentré.
Som anställd på LiU har du 10% rabatt på de flesta av våra träningskort. Visa upp ditt giltiga LiU-legitimation i receptionen för att få rabatten. 

Kurser: Flera av våra kurser är godkända för att nyttja friskvårdsbidraget från LiU. Information finns på respektive kurs. 

Friskvård för ditt företag

Har du som tränar här hos oss kontakter hos din arbetsgivare som du vill vi ska ringa så att vi kan hjälpa fler till att uppleva träningsglädje? 

Vill du som arbetsgivare eller personalansvarig ha hjälp med hur du kan skapa lönsamhet genom att ha frisk och välmående personal? Kontakta oss gärna för att diskutera förutsättningarna för ett bra friskvårdsavtal - vi bjuder mer än gärna på en kopp kaffe och en rundvandring i våra lokaler! 

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!