FRISKVÅRD PÅ DITT FÖRETAG

Allt fler företagsledare ser att människor som mår bra på sin arbetsplats är avgörande för ökad produktivitet, innovation och goda resultat.

Frågan har blivit alltmer prioriterad på arbetsplatsen ju tydligare dessa kopplingar syns, och kanske än mer uppmärksammad när den psykiska ohälsan också ökar lavinartat i samhället.

Vi på Campushallen har Linköpings bredaste friskvårdsutbud innehållande gym, gruppträning, bollsport, massage och personlig träning. 

Låt oss bli din friskvårdspartner!

FUNDERINGAR?


Kontakta oss gärna för att diskutera förutsättningarna för ett bra friskvårdsavtal.

FRISKVÅRDSBIDRAG
Beroende på arbetsgivare kan ditt upplägg rörande friskvårdsbidrag se olika ut.

Många är anslutna till en friskvårdsportal där dom största för stunden är Epassi, Wellnet och Benify. Campushallen samarbetar självklart med samtliga dessa.

Har du en arbetsgivare som inte är ansluten till någon portal? Ingen fara, vi löser kvittot för din redovisning.

Vad gäller? 

Det är Skatteverket som reglerar vad som kan definieras som friskvård och därmed avdragsgillt. Aktuella regler går att läsa om hos Skatteverket

Din arbetsgivare kan sedan formulera sina egna regler om till exempel belopp, vilka friskvårdstjänster som är godkända och om du som anställd behöver göra din beställning via en friskvårdsportal eller om du ska lämna in kvitto. 

Vi är ansluta till följande Friskvårdsportaler i dagsläget: 

Följ anvisning för den Friskvårdsportal du är ansluten till för att köpa träningskort eller massage på Campushallen. 

LiU-anställd

Eftersom Linköpings Universitet är den största och närmaste arbetsplatsen till Campushallen Vallastaden hjälper vi till med informationen så att du väljer rätt för att få godkänt kvitto för att kunna nyttja ditt friskvårdsbidrag. 

Som LiU-anställd finns vissa regler och arbetssätt runt friskvårdsbidrag som LiU själva har satt upp och dessa finner du här. För att förenkla finns det här på Campushallen ett utbud som är anpassat efter dessa regler och kopplar det samman med våra friskvårdstjänster så då kan du nyttja det till: 

Träningskort: Alltid År, Alltid Halvår, Klipp 10, Dagsentré.
Som anställd på LiU har du 10% rabatt på de flesta av våra träningskort. Visa upp ditt giltiga LiU-legitimation i receptionen för att få rabatten. 

Kurser: Flera av våra kurser är godkända för att nyttja friskvårdsbidraget från LiU. Information finns på respektive kurs. 

Friskvård för ditt företag

Är ditt företag intresserat av att ta friskvårdsarbetet till nästa nivå?

Vi på Campushallen har stor erfarenhet av att anordna allt från företagsmassage till friskvårdsdagar för företag och vi vill inget hellre än att vara er partner i arbetet för ett friskare företag.

Kontakta affärsansvarig Marcus Granath för att få hjälp att skräddarsy ett upplägg.

marcus.granath@campushallen.se


FRISKVÅRDSARBETET ÄR OTROLIGT VIKTIGT I ARBETET mot ATT ha EN NÖJD PERSONAL!

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!