BADMINTON

Ha kul och utveckla ditt spel!

På Campushallens bollsportspass får du hjälp av våra duktiga ledare på plats.

Våra badmintonpass är ett pass för alla nivåer av spelare. På passet blir det mycket spel, med fokus på två mot två på varje bana. Våra ledare finns på plats för att hjälpa dig med allt från teknik till taktik och spelregler så ni ska känna er redo att spela.

På passet lånas racket och bollar ut och självklart behöver du inte ha någon partner med dig utan du blir tilldelad en på passet.

I början av vår- och höstterminen erbjuder vi intropass i badminton, för dig som är sugen på att börja spela men osäker på vart du ska börja! Håll utkik i vårt passchema för dessa intropass som fokuserar på dig som önskar en riktigt bra start med mer grundläggande teknik.

Åldersgränsen på våra bollsportspass är 16 år.

Välkommen!

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!