BADMINTON

Ha kul och utveckla ditt spel!

Om du är intresserad av att ha kul samt utveckla ditt spel inom bollsporten badminton, då har du kommit helt rätt!

På Campushallens badmintonpass får du hjälp av våra ledare med tips och råd. Självklart blir det mycket spel också! Du kan komma ensam till passet och det finns flera olika nivåer. Vi har rack att låna ut till deltagare, dock rekommenderar vi att ta med eget då det finns risk att de kan ta slut.

Vad väntar du på?

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Våra badmintonpass:

Badminton Bas

Ett pass för dig som inte spelat så mycket badminton eller är helt nybörjare. Du lär dig grunderna i badminton och får spela tillsammans med andra som är på samma nivå som dig själv. Under passet går vid igenom teknik, spelregler och självklart blir det massor av badmintonspel.

Badminton

Ett pass för dig som kan grunderna i badminton. På passet Badminton blir det mycket spel, både singel och dubbel. Våra ledare finns självklart på plats för att hjälpa dig. På söndagspasset har vi förutom spel även en badmintonturnering som du kan vara med i om du vill.

Badminton Avancerat

Ett pass för dig som har spelat ett tag, med ledarledda teknikövningar samt fokusering på matchspel. Passar dig som vill ha lite utmaning i ditt badmintonspel med snabbare spel och mer avancerad teknik.

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!