COACHING

Friskvård på Campushallen

BOKA COACHING


Avbokning sker senast 24h innan inbokat besök. Uteblivet besök och sen avbokning debiteras med avgift 200 kr. Avgiften gäller även frikortskunder.

Coaching

Coaching på Campushallen kan ses som Mindfulness i samtalsform. Genom att lyssna med hög närvaro och medvetenhet följer coachen dig genom samtalet.

Samtalet kan handla om vad som helst som känns aktuellt i ditt liv just nu; att utvecklas, önskan av mer energi eller stöd i processen att ta ett beslut eller hantera utmanade känslor. Våra coacher använder sig av coachingsmetoden Zen Coaching, vilket är en enkel och kraftfull metod där Zen står för meditation, närvaro och medvetenhet. Du kan välja att ha samtalet på svenska eller engelska samt plats på Campushallen eller digitalt via webben. Välkommen!

Coaching går under paraplyet Friskvård och är giltigt för Friskvårdsbidrag. Både våra klippkort massage/coaching och Värdekort PT/Coaching/Massage gäller för Coaching.

Vanliga frågor om Coaching

Coachingsmetoden som vi erbjuder på Campushallen är Zen coaching, en enkel och kraftfull metod där lyssnande och speglande är grundstenen. Zen betyder närvaro och medvetenhet. Coachningen skulle kunna liknas med mindfulness i samtalsform där coachen är en opartisk person som lyssnar in och bollar de vardagstankar, idéer och känslor som du vill titta närmare på.

Coachning fokuserar på friskvård inte på sjukvård. Vi ställer inga diagnoser och behandlar inte psykisk ohälsa. Vi jobbar förebyggande genom att det erbjuda ett mentalt stöd i vardagen. På samma sätt som tex massage görs i förebyggande syfte för att kroppen ska klara av vardagens påfrestningar.

Du kan ha något specifikt ämne som du vill ta upp eller känslor som du vill titta närmare på, men du behöver inte veta vad du ska prata om innan samtalet. Vi utforskar det som är aktuellt just där och då du besöker oss. Så om du känner du dig nyfiken på att testa, så kom! 

Nej, du behöver inte må dåligt för att gå på coaching. Samtalet kan handla om hur du kan få mer av det du mår bra av, hur du kan förverkliga dina drömmar eller komma igång med ett projekt som du brinner för.

Det är bara fantasi som sätter gränserna! 

Vi börjar oftast med en stunds tystnad där du får möjlighet att stannar upp och känna kroppen, dina tankar och dina känslor då. Vad vi fokuserar på under samtalet beror på vad som är aktuellt för dig just där och då. Alla samtal är unika. Har du haft ett tidigare samtal så ser vi om det kommit upp något nytt sen sist och om det finns något att lära från tiden mellan. I slutet av samtalet så har vi oftast hittat något som du kan testa/utforska till nästa gång men inte nödvändigtvis.

Du kan boka samtal på 25, 50 eller 75min. Vi rekomenderar att du bokar minst 50min första gången så att du kan landa in och utforska i lugn och ro. 

Du bokar via hemsidan. https://www.campushallen.se. Gå vidare till boka behandling och välj coaching i listan. Du betalar enkelt med kort eller Swish direkt på hemsidan.

25 min: 425 kr
50 min: 625 kr
75 min: 825 kr

LIU har godkänt coachning som friskvårdsbidrag. Mental Träning som stresshantering samt Mindfulness som stresshantering är godkänt som friskvårdsaktivitet enligt skatteverket.  

KLIPPKORT OCH VÄRDEKORT FÖR COACHING
Coaching

25 min 10 klipp: 3 825 kr
50 min 5 klipp: 2 810 kr
50 min 10 klipp: 5 625 kr
75 min 5 klipp: 3 710 kr

Värdekort Friskvård

Istället för klippkort som blir bundet till en viss produkt eller tidslängd, har vi nu ett värdekort för friskvård och personlig träning.

Värdekortet laddas med den summa du själv väljer och är perfekt för dig som vill använda ditt friskvårdsbidrag till lite gott och blandat. Med Värdekort Friskvård kan du välja produkter från hela vårt personlig träning- och friskvårdsutbud (gäller ej sjukgymnast och PT i grupp). Du kan också använda kortet till att betala engångsentré till Campushallen, vilket betyder att du under en dag, kan välja och vraka ur hela vårt träningsutbud.

Värdekortet köper du i vår reception. Värdekorten är personliga och gäller ett år från inköpsdatum.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!