BODYCOMBAT®

Les Mills BODYCOMBAT® är ett pass med kraft och energi där du kan släppa loss fightern i dig!

Peppande och energisk musik i kombination med rörelser inspirerade från en mängd kampsporter ger dig garanterat den kick du behöver!

BODYCOMBAT® är ett kampsportsinspirerat pass som till största delen fokuserar på att träna upp din kondition. Passet består av tio låtar med var sin kampsportsserie. Man behöver inte ha någon som helst erfarenhet av kampsport för att kunna köra BODYCOMBAT®!

Power: snabba slag där vi tränar kondition och uthållighet.
Combat: slag- och sparkkombinationer med kraft och precision.
I passet finns också inslag av kator (från karate) som tränar upp din mentala närvaro.

Att ta med:

  • Vattenflaska och handduk
  • Bekväma träningskläder
  • Träningsskor

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Les Mills, som har sitt ursprung i Nya Zeeland, är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning.

Passen är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer. Campushallens instruktörer får alltså inte ändra något i programmen. Så vart du än tränar i världen körs samma program! Ny koreografi och ny musik kommer var tredje månad.

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!