BODYBALANCE®

BODYBALANCE® passar alla oavsett träningsbakgrund.

LesMills BODYBALANCE® är en perfekt blandning av Yoga, Tai chi och Pilates som bygger upp din funktionella styrka, ökar din rörlighet och lämnar dig i harmoni och balans.

BODYBALANCE® är ett fantastiskt komplement till annan träning, du får en möjlighet att sträcka ut dina muskler och jobba med din rörlighet. Passar alla som vill träna styrka och rörlighet till skön och följsam musik. Fördelen med ett förkoreograferat program är att du alltid kommer känna igen BODYBALANCE® grundrörelser som regelbundet återkommer i programmet.

"An oasis for body and mind"

Att ta med:

  • Bekväma träningskläder
  • Det finns mattor att låna men ta gärna med egen matta
  • Gärna en långärmad tröja till avslappningen i slutet av passet
  • Barfota

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Les Mills, som har sitt ursprung i Nya Zeeland, är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning.

Passen är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer. Campushallens instruktörer får alltså inte ändra något i programmen. Så vart du än tränar i världen körs samma program! Ny koreografi och ny musik kommer var tredje månad.

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!