Uthyrning

På Campushallen finner du lokaler att hyra för aktiviteter och evenamang med mångfald. Samla ihop dina vänner och spela badminton eller pingis, eller boka nästa team building med jobbet där ni tillsammans testar på ett inspirerande gruppträningspass med professionella intruktörer.

I samverkan till vår ordinarie verksamhet finns här möjlighet för uthyrning av lokaler för bollsporter och evenemang.
Hos oss kan du enkelt boka bollhall, badminton, bordtennis samt klättervägg. Turneringsspel för inomhusfotboll, idrottslektioner, föreläsningar för högskolan, övernattningar för större event, mottagning för nya studenter - möjligheterna är många.
Läs mer info om våra lokaler här.


 

Företag

Inspirera dina anställda till träningsglädje! Uppmuntra till idrott, hälsa och upplev gemenskap med fartfyllda pass i både gruppträning och bollsport. Boka in ditt företag till ett prova på-pass eller som en återkommande aktivitet över hela året.

För mer informtion, kontakta oss på reception@campushallen.se


 

Utrustning i våra bollhallar

Utrustning som ingår vid din hallbokning:

A-salen:
Handbollsmål, badminton- och volleybollnät samt bänkar, romerska ringar, ribbstolar, bommar, tjockmatta och bouldringvägg.
B-salen
Pingisbord, innebandysarg, innebandymål i olika storlekar, badminton- och volleybollnät.
C-salen
Innebandysarg, innebandymål i olika storlekar, badminton- och volleybollnät, samt step-brädor, skivstänger, viktplattor och stretchmattor. C-salen är utrustad med speglar utefter ena långsidan där möjlighet finns att dra för draperier och skyddsnät vid bollspel.
Se mer info om våra lokaler här. 


 

Utrustning att hyra & låna

I receptionen finner du ett utbud av utrustning till uthyrning och lån. Följande utrusning kan du låna i receptionen mot pant i form av träningskort eller ID-kort samt i vissa fall uthyrningsavgift. Vid skadad eller borttappad utrustning tar vi ut en avgift av den person som står ansvarig för lånet. Badmintonbollar finns endast för köp.


 

Skridskouthyrning Isovalen

Under vintersäsong  ger vi dig möjligheten att hyra skridskor för skridskoåkning på Isovalen. 

Bokning och betalning sker i receptionen på Campushallen.

Pris: 40 kr/tillfälle, inkluderar skridskor, klampar och hjälm.
Skridskorstorlek: 28-47, samt skenor för små barnskor
Hjälmar storlek: M-L

Läs mer här om öppettider och få direktrapport från Isovalen genom webbkamera.