LES MILLS VIRTUELLT

Virtuell träning ger dig unika möjligheter till träning när det passar dig!

 

 

 

 

Fler träningsmöjligheter! Vi erbjuder virtuell träning i studion och i cykelsalen på Vallastaden. Detta innebär en stor mängd extra pass i veckan.

VAD ÄR VIRTUAL?

Vår virtuella träning levereras av LES MILLS. Passen ger dig som medlem möjligheten att träna på tider då det inte finns instruktörsledda live pass. LES MILLS VIRTUAL är ett komplement till våra live pass, inte som en ersättare. Extra pass och fler träningsmöjligheter helt enkelt.

VILKA VIRTUELLA PASS ERBJUDER VI PÅ CAMPUSHALLEN?

Vi erbjuder virtuella pass på vår anläggnng i Vallastaden. De pass som vi erbjuder virtuellt i studion är BODYPUMP™, CXWORX™, GRIT™, BODYBALANCE™, SH’BAM™, BODYCOMBAT™ samt BODYATTACK.

I cycle erbjuder vi virtuella pass i RPM, Les Mills Sprint och The Trip.
- RPM är lite mer ”vanlig” cykel och finns att välja i olika längder. Även nybörjarpass erbjuds.
- Sprint är betydligt tuffare. HIIT träning med hög intensitet. Snabbt går det!
- The Trip är något annorlunda då du inte har någon virtuell instruktör framför dig utan cyklar i olika digitala landskap.

Vill du läsa mer om dessa olika passtyper hittar du information under passbeskrivningar för respektive passtyp här. Vi erbjuder 30, 45 och 60-minuterspass samt vissa beginner pass som är anpassade för dig som är ny för passformen eller vill jobba med grunderna. Alla pass är på engelska.

BOKA PASS

Passen är bokningsbara med texten ”VIR” före passnamnet. Du bokar din plats via appen eller webbbokningen.

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Les Mills, som har sitt ursprung i Nya Zeeland, är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning.

Passen är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer. Campushallens instruktörer får alltså inte ändra något i programmen. Så vart du än tränar i världen körs samma program! Ny koreografi och ny musik kommer var tredje månad.

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!