STYRELSE

Styrelsen i Campushallen / LSIF

Styrelsen i Campushallen / LSIF väljs på föreningens vårmöte. 

Enligt stadgarna består vår styrelse av en ordförande och sex ledamöter. Styrelsens främsta uppgift är jobba strategiskt och "verka för föreningens framåtskridande samt tillvarata medlemmarnas intressen".

Styrelsens arbetsuppgifter, hämtat direkt från våra stadgar, är:

  • att tillse att före föreningen bindande regler iakttas.
  • att tillse att ev föreningsmötet fastställda beslut verkställs.
  • att tillse att arbetet planeras, leds och fördelas inom föreningen.
  • att ansvara för och förvalta föreningens medel.
  • att utveckla föreningens långsiktiga strategier och visioner.

Vill du komma i kontakt med hela styrelsen går det bra att kontakta styrelsen@campushallen.se. Vill du istället komma i kontakt med en enskild person så går det att klicka på deras namn för att få fram aktuell mailadress. 

Styrelsens ordförande

Civilingenjör från Y-linjen som jobbar med projektledning på Saab.
Har stort intresse för träning både för prestation och för hälsa.
Min egna träning är främst löpning som kompletteras med styrketräning och yoga.

Styrelseledamot 

Lång erfarenhet av finans- och ekonomiarbete både i Stockholm och i Linköping. Har en bakgrund som civilekonom från Internationella Handelshögskolan i Jönköping. Arbetar idag som finanschef på Linköpings kommun. Har även styrelseuppdrag i ett industribolag i Norrköping samt arbetar i styrelsen både för Stångåstaden och i Stadshus. Har även varit aktiv i Ladies Circle under tio år med diverse styrelseuppdrag. Tycker det är viktigt med träning och hälsa och att ta hand om sig. Tränar en del på gym och pass, åker utför på vintern och är gärna i skog och mark med hund och familj.

Styrelseledamot

Teamledare och koordinator vid Internationella enheten på Linköpings universitet, med stort intresse för internationella frågor, projektledning och verksamhetsutveckling. Som yngre spelade jag basket och efter det har jag alltid haft träning som ett stort intresse. Jag har under mina nio år som LiU-anställd spenderat mycket av min lediga tid på Campushallen – och blandar gärna styrketräning i gymmet med diverse gruppträningspass, såsom Underground och SH’BAM.

Styrelseledamot

Arbetar idag i eget bolag med huvudfokus på att utveckla säljorganisationer. Har en bakgrund som platschef, affärsområdesansvarig, rekryteringskonsult, projektledare och B2B säljare. Mina främsta styrkor är inom affärsutveckling, tillväxt, digitalisering, organisation och ledarskap. Har både tävlat, tränat och varit ledare inom flera olika idrotter. Med stor nyfikenhet provar jag gärna nytt. Just nu är det gruppträning, kajakpaddling, golf, utförsåkning och yoga som står högst på listan.

Styrelseledamot

Har precis avslutat mina studier till civilingenjör på EMM vid LiU. Numera trainee-tjänst på ABB. Har tidigare engagerat mig i både kåren som företagsansvarig i LinTek Näringsliv och maskin-sektionen som huvudcoach för draglaget. Jag har ridit sen jag föddes och vann bland annat Skandinaviskt mästerskap i galopp år 2007. Min träning i dagsläget består mestadels av gymträning och en del pass som Underground och Spinning. Utöver detta har jag nyligen börjat träna Thaiboxning, så det är bäst att ni passar er!

Styrelseledamot

Beteendevetare från Linköpings universitet som arbetar som kommundirektör i Mjölby. Har haft träningen som en naturlig del av vardagen genom hela livet, numera som långdistanstriathlet i IK NocOut.se. Drivs av kraften av att fortfarande som 50+ utvecklas av min träning såväl personligt som prestationsmässigt. Har erfarenhet från styrelsearbete i Marknadsbolaget Fjärde Storstadsregionen, ett par bostadsrättsföreningar och föreningslivet.”

Styrelseledamot

Kommunikationsstrateg, teamleader och egen företagare med stort hjärta för studentfrågor. Jag tror att min tidigare erfarenhet från studentrörelsen tillsammans med min inblick i kommunen och mina kunskaper inom marknadsföring och verksamhetsutveckling skulle göra mig till en värdefull ledamot i Campushallens styrelse.

Våra internrevisorer

Intern- och sakrevisor

Civilingenjör från Chalmers tekniska högskola där jag också var aktiv som idrottskvinna under en period för sektionen och kåren. Har suttit och sitter i ett antal ideella föreningsstyrelser. Är utbildad examinator inom utmärkelse svensk kvalitet, en bra grund att stå på för detta uppdrag. Jobbar annars omväxlande inom FM och FMV inom olika roller. Har alltid tränat regelbundet, först med fotboll, lite friidrott och gympapass i dess olika former. Men även UV-rugby ett kort tag och nu mer volleyboll. Löpning, skidåkning och kajaking gillas också.”

Suppleant Intern- och sakrevisor

Civilingenjör från LiU (I-linjen) och arbetar idag i eget konsultföretag. Har drivit eget företag i tjugo år, CMA Research som numera ingår i Origo Group. Har varit aktiv i styrelsen i LSIF sedan lång tid tillbaka i olika roller bland annat som tf ordförande. I min ungdom tävlingssimmade jag och jag tränar fortfarande simning i en träningsgrupp för vuxna. Jag gillar också att gå på pass på Campushallen Ebbepark så ofta jag hinner.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!