Träningskort och priser

Varmt välkommen att träna tillsammans med oss!

Campushallen tror på bredd och mångfald. Vi vill ge förutsättningar för en blandning av olika sorters människor och en stor bredd i vårt träningsutbud. Vi tror också på idén att mångsidig träning ger bättre förutsättningar för ett friskare och starkare liv, därför har du med Campushallen-kort alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!


Alltid

Med Campushallen-kortet Alltid har du tillgång till hela Campushallens träningsutbud under alla våra öppettider.
 

Alltid År: 409 kr/månad, totalt 4 900 kr/år.
Alltid Månad: 620 kr/månad.


Dagtid

Med Campushallen-kortet Dagtid har du tillgång till hela Campushallens träningsutbud innan kl. 15:30. Du behöver passera in till gymmet innan kl. 15:30 och kan träna till stängningsdags. Du får också vara med på aktiviteter som startar innan och senast kl. 15:30.

Dagtid År: 286 kr/månad, totalt 3 430 kr/år.
Dagtid Månad: 440 kr/månad.


Klipp 10

Campushallen-kortet Klipp 10 ger dig tillgång till hela Campushallens träningsutbud. Det innehåller tio stycken entréer och är giltigt ett år från inköpsdatum. Du kan träna hur många grupptränings- och bollsportsaktiviteter du vill och hur länge du vill i gymmet, under öppettiderna just den dagen.

Klipp 10 Alltid: 990 kr/st.
Klipp 10 Dagtid: 690 kr/st.
Klipp 10 Banhyra: 720 kr/st. Gäller endast för banhyra av badminton-, pickleball och bordtennisbana.


Entré

En entré ger dig tillgång till hela Campushallens träningsutbud under en dag. Du kan träna hur många grupptränings- och bollsportsaktiviteter du vill och hur länge du vill i gymmet, under öppettiderna just den dagen. För att köpa en entré behöver du inte vara medlem.

Entré Alltid: 140 kr/st, efter kl. 15:30.
Entré Dagtid: 100 kr/st, innan kl. 15:30.


Friidrott

Friidrottskortet ger dig tillträde till friidrottshallen för individuell friidrottsträning under angivna tider. Tiderna hittar i vårt aktivitetsschema. I ett samarbete med Linköpings kommun erbjuder vi minst 20 timmar/vecka.

Friidrott Månad: 160 kr/månad.


  Betalningsmetoder


Klippkort PT och massage