CHALLENGE

Tuffa, utmanande övningar som tar dig till nästa nivå!

Inspirerat av CrossFit-världen. Exempel på upplägg i detta pass är AMRAP,

I go you go, WOD och EMOM.

Perfekt för dig som känner att du har fastnat i samma hjulspår med din träning. Här har du chansen att ta dina resultat till en helt ny nivå!

Är du en van gruppträningsdeltagare så har du i detta pass en fantastisk möjlighet att utforska vårt utbud i gymmet. CHALLENGE sänker även tröskeln till gruppträningen för dig som gymtränar men behöver den där lilla extra pushen som man bara får i grupp.

Att ta med:

  • Bekväma träningskläder
  • Vattenflaska och handduk
  • Träningsskor

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

CHALLENGE

Pusha dina gränser!

Visst finns det inget bättre än att köra helt slut på sig själv? Att dessutom göra det i grupp ger dig automatiskt förutsättningarna att pusha dig själv ännu längre än vad du kanske tror att du klarar annars! 

Här erbjuder vi klassiska, tunga övningar som oftast bara återses i gymmet. Vi varierar upplägget för varje pass för att du alltid ska mötas av nya och utvecklande utmaningar.

 

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!