Privatlektioner

Privatlektioner är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning och ditt spel. Tränaren blir din inspiratör, ditt bollplank och din helt egen tränare under en timme.
Vare sig du är erfaren eller om du är nybörjare så ger våra tränare dig just den utmaning du behöver för att utvecklas framåt.


Teknikträning  inför längdskidssäsongen

Vill du utveckla dig som längdskidåkare? Anton kan hjälpa dig med teknikträning på det som hjälper dig; allt från teknik med stakmaskin i gymmet, rullskidsteknik eller skidgång med stavar som barmarksträning, Anton fokuserar som tränare på din teknik och samarbetar med Campushallens övriga PT före ett komplett upplägg av teknik, styrka och träningsprogram för vinterns skidutmaningar om du så önskar.  Träffa Anton för att få inspiration och slipa på tekniken redan nu i vinter!

Kontakta PT-ansvarig Gunilla för bokning av Teknikträning inför längdskidsäsongen: Mail eller telefon: 013-327 24 37

Priser

Teknikträning stakmaskin (1 person) : 30 min  - 400 kr 

Teknikträning rullskidor 60 min: 1 person: 650 kr (2 personer: 800 kr)

Teknikträning skidgång med stavar 60 min: 650 kr

 

 

 

 

 

Tränare i längdskidåkning

Erfaren längdskidåkare med egen karriär samt som tränare för både privatpersoner och grupper. Moderklubb Åsarna IK. 

Vill du utveckla dig som längdskidåkare? Anton kan hjälpa dig med teknikträning på det som hjälper dig; allt från teknik med stakmaskin i gymmet, skidgång med stavar som barmarksträning, rullskidsteknik och i skidspåret med teknik både för klassisk åkning och fristilsåkning. Anton är uppvuxen i Jämtland med Åsarna IK som sin moderklubb och har tävlat på elitnivå både som junior samt senior. Anton fokuserar som tränare på din teknik och samarbetar med Campushallens övriga PT med hela upplägg av  teknik, styrka och träningsprogram för vinterns skidutmaningar. Kontakat Friskvårdsansvarig/PT Gunilla för att  boka ett pass med Anton. 

 

Anton håller föreläsningar och jobbar som skidtränare både för enskilda kunder och mindre grupper. Träffa Anton för att få inspiration och slipa på tekniken redan nu i vinter!

 

Badminton

Vid en privatlektion i badminton jobbar vi utifrån dina mål och tränar på momenten som gör dig till bättre spelare. Är du nybörjare så hjälper vi dig med grunderna i badminton. Är du en erfaren spelare så jobbar vi med utveckling av slagteknik, fotarbete och taktik m.m.

Vår badmintontränare

Privatlektionerna ges av vår tränare Regina Zsigmond som har flera års erfarenhet av både tävlingsspel på hög nivå och att träna andra.Regina

Är du intresserad?

Boka in dig genom att maila tränare eller ringa Friskvårdsansvarig. Någon av våra tränare kontaktar dig inom fem arbetsdagar för att tillsammans med dig boka in en träningstid i vår anläggning. OBS! Vi erbjuder enbart privatlektioner i Linköping och på vår egna anläggning Campushallen. 

Pris: 

  • En person 490:-
  • Två personer 590:-

I priset ingår en 60 minuters privatlektion med tränare, bana eller hall samt utrustning för spel. 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning rekommenderar vi att du värmer upp innan starten av privatlektionen. 

Vid frågor kontakta badmintontränare Regina Zs 
För frågor per telefon hänvisar vi till Friskvårdsansvarig Gunilla Jonsson: 013 - 327 24 37

Välkommen!