Individuell personlig träning

Välkommen att ta ett nytt steg för din hälsa och träning!
Tillsammans med någon av våra personliga tränare vill vi att du ska kunna hitta motivation, glädje och rätt träning för just för dig.

Vi hjälper dig att ta första steget till att börja träna. Det är också en möjlighet för dig som vill optimera din nuvarande träning lite extra, förnya eller utveckla den mot nya mål. Oavsett om du är nybörare eller har tränat länge är du välkommen till oss!

 

Konsultation

All personlig träning inleds med en konsultation tillsamman med en Personlig tränare. Boka konsultation med valfri PT direkt på hemsidan, ring eller besök Campushallens reception. Vid konsultationen samtalar du med din PT och utifrån dina behov görs en plan för ett eller flera tillfällen samt att träningstillfällena bokas in. En träningsplanering kan innehålla en mix av produkterna nedan, allt för att passa dig och dina mål. Ta med din kalender!

Boka kostnadsfri PT-konsultation

 

 

Personlig träning

60 min - 650 kr

 


 

PT duo

Träffa en PT tillsammans med din träningskompis. Vill ni träna tillsammans mot liknande mål men ända ha hjälp på individuell nivå är PT i par något för er! Genom en mix av teknikträning och parövningar så blir träningen dubbelt så rolig! 

60 min - 800 kr

 


 

PT express

PT express är en produkt som vi tagit fram till dig som inte alltid behöver en hel timme med din PT.
PT express är 30 minuters-sessioner och under denna tid kan du få hjälp med teknik i ett program som du fått tidigare, eller ett kortare anpassat träningsprogram.

30 min - 400 kr

 


 

Kostrådgivning

Maten är en stor del av livet. Vad ska jag äta, när ska jag äta och hur mycket? Det finns inget generellt svar på detta, utan det är helt individuellt och beroende på vilket resultat du vill uppnå. Kostrådgivning är en möjlighet för dig tillsammans med någon av våra personliga tränare hitta rätt i kostens djungel. Coachen hjälper dig hitta rutiner och mat som fungerar i just din situation. Det kan t.ex. vara för att toppa formen, förbättra din hälsa, viktned- eller uppgång. Vi rekommenderar kostrådgivning i kombination med träning för bästa resultat. Inför kostrådgivningen ska du fylla i en kostdagbok under minst tre dagar. Utifrån ditt nuläge och din målsättning görs näringsberäkning på nuläget och du får råd om förändringar i din kosthållning.

60 min - 650 kr

 

Zen coaching

Zen Coaching är för dig som vill ha support i livet eller för dig som vil ha vägledning, till exempel gällande karriär, familj, relation, eller beslutstagande. Det kan handla om stresshantering, att utforska dina behov och vad som är viktigt för dig. Zen Coaching passar även dig som är nyfiken på livet, som vill utvecklas, växa och vill leva fullt ut.

Inom Zen Coaching utgår vi ifrån att vi redan är allt vi önskar. När vi upptäcker att det hjärtat verkligen längtar efter redan finns inom oss själva, i nuet, hittar vi vår inre styrka och visdom. Härifrån kan vi leva och skapa våra liv.

"Vilken upplevelse, från ett virrvarr av tankar och känslor till ett lugn fullt av klarhet.” Isa, studerande

”Tidigare gick jag livet i en ständig strävan framåt, som jag kämpade i motvind. Numera går jag rakryggad, stannar upp och tittar nyfiket omkring” Anna, enhetschef

Grunden i Zen Coaching är Zen Buddhism- Mindfulness, närvaro och medventenhet i det som kommer upp i stunden, här och nu, Non Violent Communication, Focusing (psykoterapeutisk teknik) och the Diamond Approach utvecklad av A.H. Almaas.

Du kan välja mellan att komma till Campushallen på samtal eller ha det via via webben (Skype).

Certifierad Zen Coach: Ida Karlsson

                                                                                                                                                                   

Zen Coachning 25 min - 350 kr 

Zen Coachning 50 min - 550 kr  

Zen Coachning 75 min - 750 kr

 


MammaMage-träning

Med MammaMage stärker du säkert upp mammakroppen efter en förlossning som har varit nyligen eller för länge sedan, och även under graviditeten. 
Du får lära dig att skapa en stabil grund inifrån och ut och återfå kontroll och styrka. Du får lära dig att aktivera din bäckenbottenmuskulatur samt din inre korsett från grunden så du får upp din styrka och stabilitet igen efter graviditet och förlossning. 
Det ska vara enkelt att komma igång - allt är bättre än inget - och för att börja med kroppen och sinnet för mer belastning i din träning.  Stort fokus läggs på de djupa musklerna som magen och bäckenbotten, som tränas till mer kontroll och stark grund utifrån dina förutsättningar, för att därefter kunna träna annat. 

Varmt välkommen till vår certifierade MammaMage-tränare Sofia, som stöttar dig för att nå ditt mål och din grundaktivering. 
Vi går igenom din graviditet och förlossningshistorik och mäter eventuell diastas (magmuskdelning) och tränar på att du på rätt sätt aktiverar bäckenbotten och dina djupa magmuskler. Du får individuella råd om hur du ska träna på egen hand för fortsatt progression. 

Bebisar är givetvis välkomna att följa med. Vi ses! 

Sofia träffar du även som instruktör på våra Stark Mamma-pass där du får anpassad träning i grupp för starka mammor. 

Boka MammaMage Nybesök 650 kr

MammaMage återbesök 60 min - 650 kr

 

 

 

Välkommen!