Personlig träning

Välkommen att ta ett nytt steg för din hälsa och träning!
Tillsammans med någon av våra personliga tränare vill vi att du ska kunna hitta motivation, glädje och rätt träning för just för dig.

Vi hjälper dig att ta första steget till att börja träna. Det är också en möjlighet för dig som vill optimera din nuvarande träning lite extra, förnya eller utveckla den mot nya mål. Oavsett om du är nybörare eller har tränat länge är du välkommen till oss!

Konsultation

All personlig träning inleds med en konsultation tillsammans med en personlig tränare. Boka konsultation med valfri PT direkt på hemsidan, ring eller besök Campushallens reception. Vid konsultationen samtalar du med din PT och utifrån dina behov görs en plan för ett eller flera tillfällen samt att träningstillfällena bokas in. En träningsplanering kan innehålla en mix av produkterna nedan, allt för att passa dig och dina mål. Ta med din kalender!

Boka kostnadsfri PT-konsultation

Personlig träning 750 kr

Utifrån dina behov tar din personliga tränare fram skräddarsytt träningsprogram och visar dig övningarna. Du får träningsprogrammet digitalt i programmet Exorlive där du kan registrera din träning och se videoklipp på utförandet av övningarna. Du kan även välja att bara träna ett anpassat träningspass med din personliga tränare. Tillsammans med din personliga tränare kan du optimera och finslipa träningen specifikt mot just dina mål. Det kan vara mål som att må bättre och orka mer, en fysisk prestation som ska genomföras eller en större satsning på någon idrott. Tillsammans med din personliga tränare kan du fokusera på att hitta träning som bygger på motivation, träningsglädje och resultat. Ni tar tillsammans fram långvariga rutiner samt sätter och följer upp mål med fokus på förändring. 60 minuter.


PT duo 950 kr

 

Träffa en PT tillsammans med din träningskompis. Vill ni träna tillsammans mot liknande mål men ända ha hjälp på individuell nivå är PT i par något för er! Genom en mix av teknikträning och parövningar så blir träningen dubbelt så rolig! 60 minuter

 


PT express 450 kr

PT express är en produkt som vi tagit fram till dig som inte alltid behöver en hel timme med din PT.
PT express är 30 minuters-sessioner och under denna tid kan du få hjälp med teknik i ett program som du fått tidigare, eller ett kortare anpassat träningsprogram. 30 minuter.


Tester med InBody kroppsmätning 200 kr

Vägning av fettmassa, muskelmassa, visceralt fett (inre bukfett), kroppsvätska, benmassa. Rådgivning med PT som förklarar testprotokollet samt hur du kan ta nästa steg med din träning och hälsa. 


Kostrådgivning 750 kr

Maten är en stor del av livet. Vad ska jag äta, när ska jag äta och hur mycket? Det finns inget generellt svar på detta, utan det är helt individuellt och beroende på vilket resultat du vill uppnå. Kostrådgivning är en möjlighet för dig tillsammans med någon av våra personliga tränare hitta rätt i kostens djungel. Coachen hjälper dig hitta rutiner och mat som fungerar i just din situation. Det kan t.ex. vara för att toppa formen, förbättra din hälsa, viktned- eller uppgång. Vi rekommenderar kostrådgivning i kombination med träning för bästa resultat. Inför kostrådgivningen ska du fylla i en kostdagbok under minst tre dagar. Utifrån ditt nuläge och din målsättning görs näringsberäkning på nuläget och du får råd om förändringar i din kosthållning. 60 minuter.


Trogna kunder får rabatt

6 klipp InBody: 995 kr

5 klipp PT Express: 2000 kr

5 klipp PT 60: 3400 kr

10 klipp PT Express: 3600 kr

10 klipp PT 60: 6500 kr

20 klipp PT Express: 

20 klipp PT 60: 12 500 kr

50 klipp PT Express:

50 klipp PT 60: 30 000 kr

Betalning av klippkort kan delas upp på autogiro 3 eller 6 månader