1000 m² träning

 

 

Ny på gymmet? Fråga våra Gymvärdar!

Är du ny på Campushallen eller kanske helt ny med att träna? Gymvärdarna finns till för dig som har frågor angående gymmets utformning, teknik, övningar samt hur alla maskiner och redskap i gymmet fungerar. Håll utkik efter gänget med "Gymvärd" på ryggen så hjälper de mer än gärna till att svara på dina frågor. Du hittar våra gymvärdstider i högerkolumnen eller i vårt schema.

 

 

 

 

PT-start

Nyhet hösten 2020!
Mer information kommer.

 

 

 


 

Gymintro för seniorer

Börja träna i gymmet tillsammans med andra!
"Gymintro för seniorer" är bokningsbara tillfällen där vi i grupp går igenom ett grundläggande träningsprogram för gymträning. Träningsprogrammet är anpassat för seniorer. Våra instruktörer är utbildade i seniorträning och de guidar dig till en trygg och effektiv träning. Gymintro är kostnadsfritt för dig som har giltigt träningskort.
Du hittar och bokar passen i vårt aktivitetsschema.
 

 

 

Dopingförebyggande arbete

100% ren hårdträning.
Tillsammans med projektet 100% ren hårdträning arbetar Campushallen mot en dopingfri och trygg träningsmiljö. Vi har tagit ställning och arbetar aktivt mot doping i samarbete med PRODIS, ett nationellt samverkansprojekt som arbetar för att förebygga användandet av anabola androgena sterioder och andra dopingspreparat. Läs mer om PRODIS.

Campushallen har genom projektet, utbildat personal, tagit fram en policy och handlingsplan och är nu en diplomerad anläggning kring förebyggande arbete mot doping.

Campushallen är i och med projektet och diplomeringen även en vaccinerad träningsanläggning i samarbete med det rikstäckande arbetet som Riksidrottsförbundet arbetar för. Läs mer om vaccinera klubben.