GYMMET

1000 m² träning

PT-start | Nyhet hösten 2020!

Nu kan du som är är ny i gymmet få hjälp av en PT att komma igång. 

PT Start ingår en gång kostnadsfritt för dig som har ett träningskort Alltid År/Halvår eller Dagtid År/Halvår samt för dig som är mellan 13-16 år innan du börjar gymma på egen hand. 

Med PT Start får du en bra start för egen träning och samtidigt känna på hur det är att träna med en PT. Vi inleder träffen med ett samtal om dina mål med träningen samt ditt nuläge med eventuella skador eller andra hinder att ta hänsyn till. Därefter anpassar PT:n ett träningspass efter vad och var du vill träna; i gymmet med maskiner, fria vikter, egen kroppsviktsträning eller i friidrottshallen. Vi hjälper dig också att kombinera gymträning med gruppträningspass som passar dig och dina mål.

Med hjälp av en PT får du en riktig rivstart med träningen. Välkommen!

NY MEDLEM? BOKA PT-START


Boka PT-start via receptionen, via Campushallens App eller på vår bokningssida.

Ny på gymmet?
Fråga våra Gymvärdar!

Är du ny på Campushallen eller kanske helt ny med att träna? Gymvärdarna finns till för dig som har frågor angående gymmets utformning, teknik, övningar samt hur alla maskiner och redskap i gymmet fungerar. Håll utkik efter gänget med "Gymvärd" på ryggen så hjälper de mer än gärna till att svara på dina frågor. Du hittar våra gymvärdstider i högerkolumnen eller i vårt schema.

Gymintro för seniorer

Börja träna i gymmet tillsammans med andra!

"Gymintro för seniorer" är bokningsbara tillfällen där vi i grupp går igenom ett grundläggande träningsprogram för gymträning. Träningsprogrammet är anpassat för seniorer. Våra instruktörer är utbildade i seniorträning och de guidar dig till en trygg och effektiv träning. Gymintro är kostnadsfritt för dig som har giltigt träningskort.

Du hittar och bokar passen i vårt aktivitetsschema.

Dopingförebyggande arbete

100% Ren Hårdträning

Tillsammans med projektet 100% Ren Hårdträning arbetar Campushallen mot en dopingfri och trygg träningsmiljö. Vi har tagit ställning och arbetar aktivt mot doping i samarbete med PRODIS, ett nationellt samverkansprojekt som arbetar för att förebygga användandet av anabola androgena sterioder och andra dopingspreparat. Läs mer om PRODIS.

Campushallen har genom projektet utbildat personal, tagit fram en policy och handlingsplan, och är nu en diplomerad anläggning kring förebyggande arbete mot doping.

Campushallen är i och med projektet och diplomeringen även en vaccinerad träningsanläggning i samarbete med det rikstäckande arbetet som Riksidrottsförbundet arbetar för. Läs mer om vaccinera klubben.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!