SH'BAM®

Ett danspass med enkla steg och kombinationer. Olika dansstilar till listettor och gamla klassiker.

Med sina enkla men ändå heta dansmoves är SH'BAM® det perfekta sättet att komma i form samtidigt som du får släppa ut superstjärnan i dig, även om dans kanske inte är vad du brukar träna i vanliga fall.

Är du nyfiken på våra danspass och vill veta mer om vad de innebär? Testa Sh'Bam eller Bodyjam Intro! Vi erbjuder intropass i början av terminen.

Förkoreograferat pass från Les Mills.

Passet består av 12 låtar och startar med en enkel uppvärmning där du får igång kroppen. Sedan följer okomplicerade men roliga danskombinationer till härlig musik. Passet avslutas med nedvarvning och stretch.

Varje låt har sin egen fristående kombination som är anpassad efter respektive musikstil.
Musiken består av allt firån kommersiella listettor och coola klubbhits blandat med favoriter, remixer av gamla klassiker och moderna beats.
Passet är 45 minuter.

”Come as you are, leave as a star”.

Låtlista för den senaste releasen.

Att ta med:

  • Vattenflaska och handduk
  • Bekväma träningskläder
  • Träningsskor

TYP AV TRÄNING


Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Les Mills, som har sitt ursprung i Nya Zeeland, är ett av fitnessbranschens största utbildningsföretag inom gruppträning.

Passen är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer. Campushallens instruktörer får alltså inte ändra något i programmen. Så vart du än tränar i världen körs samma program! Ny koreografi och ny musik kommer var tredje månad.

Hur funkar "Typ av träning"?

Kondition

Styrka

Koordination

Rörlighet

Staplarna ger en ungefärlig procentuell fördelning av kondition, styrka, rörlighet, koordination på respektive pass.

T.ex. Bodypump är mestadels styrketräning. Du som deltagare bestämmer över hur mycket vikter du lastar på vilket i sin tur avgör hur effektivt/tungt det blir just för dig styrkemässigt. Fördelningen procentuellt mellan olika kategorier förblir dock detsamma oavsett hur mycket vikter du har på stången.

Vi hoppas att staplarna ska hjälpa dig att välja om du vill träna mer kluriga koreografier (koordination), få bättre flås (kondition), bli starkare och stabilare (styrka) alternativt smidigare eller mer balanserad/harmonisk (rörlighet). De kan även även vara till hjälp om du vill hitta bra balans mellan olika kategorier.

TRÄNA MER, MÅ BÄTTRE!


Hos oss har du alltid tillgång till ett brett och varierat träningsutbud!