Elitidrott på Campushallen

Campushallen sponsrar 14 elitidrottare i olika idrotter. Sponsringen innebär ett samarbete där vi båda parter hjälper varandra mot guld. Elitidrottaren får hjälp med goda förutsättningar för sin träning och tävling genom ett träningskort, som ger möjligheten att träna så mycket de vill i vår anläggning. I gengäld hjälper elitidrottaren Campushallen på olika sätt för att utveckla verksamheten.

Våra elitidrottare är redo att jobba för sina uppsatta mål i sina idrotter 

För att bli sponsrad av Campushallen i en elitsatsning är kravet att du ska ska vara på en nivå motsvarande landslagsnivå i din idrott och att idrotten är kopplad till RF. I sponsorsavtalet ingå träningskortet Alltid År, träffar och utbildningar för elitgruppen i ex. anatomi och skadeförebeyggande träning. Som motprestation förväntas du vara en god ambassadör med några mindre uppdrag i vår verksamhet. 

Aktuellt just nu: Ansökningsperioden är öppen. 

 Är du intresserad av att bli sponsrad?  Sista ansökningsdag är  31 oktober till nästa års elitidrottsgrupp på Campushallen.

Skicka in din ansökan på mail och ange:  
Namn:
Idrott: 
Klubb: 
Tränare/referensperson i ex. landslag:

Född: 
Sysselsättning: 
Främsta meriter: 
Bakgrund: 
Målsättning

Skicka in din anökan till ansvarig, Gunilla Jonsson  013-327 24 37 

 

Om du är intresserad av sponsring kring andra områden eller samarbeten än som enskild idrottare så ber vi dig kontakta verksamhetschef Pia Carlsson, se https://www.campushallen.se/kontakt. Svara då gärna på frågorna: Vad? och För vem? och Varför? samt Hur? för att underlätta vårt ställningstagande. Generellt sponsrar vi inte med pengar utan främst arbetar vi med gemensamma insatser kopplat till lokaler, marknadsföring eller arbete.

Här nedan hittar du våra sponsrade elitidrottare med bild och en liten beskrivning av deras elitsatsning. Vi hoppas att dessa människors fokus på att nå sina mål och deras engagemang i Campushallen på något sätt ska kunna inspirera dig i din egen träning.