Ny anläggning och byggnation i Ebbepark

Nu närmar det sig öppning i vår nya etablering i Ebbepark!

Vi öppnar anläggningen för träning, LÖRDAG 2021-01-02 KL 09.00 - VÄLKOMMEN!

Vi erbjuder gruppträning, gym, multihall för bollsport samt en behandlingsenhet. Vi kommer att erbjuda separata träningskort i Campushallen Ebbepark samt i Campushallen Vallastaden och för ett tillägg kan du träningskort som gäller för båda våra anläggningar. Under januari 2021 erbjuds du med träningskort att träna fritt på "den andra" anläggningen så du kan testa och känna dig för. Fr.o.m. februari 2021 kan du därefter teckna kombikort för att ha tillgång till båda anläggningarna. 

Vårt friskvårdserbjudande består PT-verksamhet samt fyra fysioterapeuter som kommer finnas där för dig. 

Vårt gruppträningserbjudande kommer bestå av en härlig bredd där vi kommer att ha pass från det omtyckta konceptet, LesMills. Som exempel kan nämnas Bodypump och Bodybalance. Se vårt schema för fullständiga utbudet!

Så här gick det till: 

2016 blev det klart att Campushallen blir första aktören in i det nya kvarteret i Ebbepark. Vi skrev i maj månad ett intentionsavtal med ambition att skriva ett hyresavtal om att etablera verksamhet även i Ebbepark.
2017 började anläggningen byggas och kommer att vara klar för inflyttning tidigt 2021. 

Maj 2018 hade vi ett extrainsatt årsmöte i Campushallen/LSIF där styrelsen fick mandat att överföra vissa delar av verksamheten till ett dotterbolag.  

Juni 2018 förvärvar föreningen LSIF ett aktiebolag som namnändras till Campushallen Friskvårds AB.

2018-06-20 skrevs hyresavtal om en hyra lokaler för en ny träningsanläggning på ca 2700 kvm. Avtalets parter är Sankt Kors Fastighets AB och Campushallen Friskvårds AB. Ny etablering kommer att innehålla en fullstor multihall med läktare, gruppträningssalar, gym och behandlingsenhet.

Campushallen Ebbepark blir namnet på den nya anläggningen och om det blir fler anläggningar i en framtid så kommer alla att heta Campushallen som ett slags förnamn och geografiska placeringen som ett slags efternamn. När det blir aktuellt så kommer nuvarande anläggning att heta Campushallen Vallastaden.

Ambitionen är att en expansion har fördelar för både befintliga och nya medlemmar!

Häng med oss i byggets framfart!