Friskvård på Campushallen

 

Sjukgymnastik

Vi hjälper dig med en funktionsdiagnos och aktiv behandling av skador/smärtor som uppstått i kroppen. Aktiv behandling innebär oftast modifierad träning eller specifik rehabiliterande träning där du själv deltar aktivt i processen mot att fungera utan smärta, på din nivå. Vi hjälper dig också med kontakter med andra vårdgivare i de fall det är nödvändigt.

 

 

 


Massage

Hos våra terapeuter kan du få hjälp att vårda din kropp och dina muskler. Din behandling anpassas efter just dina behov. Kanske vill du få hjälp med cirkulation och känna dig lite mjukare, kanske bli fri från din smärta eller vill förebygga eventuella problem? Våra terapeuter värnar om ett gott kundbemötande och yrkesetik. Vi lägger stor vikt vid en friskvårdspersonal som erbjuder mångfald och kvalitet, allt för att du ska hitta den behandlare du trivs bäst med.

 

 


Personlig träning

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning! Det finns lika många olika skäl till att anlita en personlig tränare som det finns människor. Den personliga tränaren blir din inspiratör, bollplank, träningskompis, piska eller morot, helt enkelt en person som på bästa sätt skapar förutsättningar för att du effektivt och säkert ska kunna nå dina mål. Inom personlig träning kan du även välja kostrådgivning och tester.

Här finner du vårt utbud inom personlig träning och specialträning

 

 


Coaching

Vi hjälper dig att vända dina utmaningar till möjligheter. Samtalet kan handla om vad som helst som känns aktuellt i ditt liv just nu, en längtan efter att utvecklas, en önskan om en skönare vardag, ett behov av mer energi i livet eller stöd i att ta ett beslut/ ta nästa steg. Våra coacher använder sig av coachingsmetoden Zen Coaching, vilket är en enkel och kraftfull metod med inspiration från både österländsk och västerländskt hälsotänkande med fokus på personligt växande och ett mer autentiskt levande.

I ett samtal ingår:
-    Mindfulness
-    Empatiskt lyssnande och spegling
-    Olika verktyg som t.ex Non Violent Communication.

 


Friskvårdspersonal

Läs mer om våra PT, massörer och sjukgymnast

Klippkort och värdekort för PT , Coaching och massage