Friskvård på Campushallen

På Campushallen vill vi hjälpa dig till en mer välmående vardag. Vårt breda utbud av friskvård präglas av kompetens och mångfald. I mångfalden hittar du bl.a. både kvinnliga och manliga behandlare och ett flertal olika typer av behandlingar. Vi vill att du ska hitta den behandling du söker för att få ett sundare och friskare liv.


Sjukgymnastik

Vi hjälper dig med en funktionsdiagnos och aktiv behandling av skador/smärtor som uppstått i rörelseapparaten. Aktiv behandling innebär oftast modifierad träning och/ eller specifik rehabiliterande träning där du själv deltar aktivt i processen mot att fungera utan smärta, på din nivå. Vi hjälper dig också med kontakter med andra vårdgivare i de fall det är nödvändigt.

 

 

 


Massage

Hos våra terapeuter kan du få hjälp att vårda din kropp och dina muskler. Din behandling anpassas efter just dina behov. Kanske vill du få hjälp med cirkulation och känna dig lite mjukare, kanske bli fri från din smärta eller vill förebygga eventuella problem? Våra terapeuter värnar om ett gott kundbemötande och yrkesetik. Vi lägger stor vikt vid en friskvårdspersonal som erbjuder mångfald och kvalitet, allt för att du ska hitta den behandlare du trivs bäst med.


Elevmassage 

Campushallen är en utbildningsanläggning för blivande massörer och Personliga tränare. Under handledning av Campushallens skickliga massörer får morgondagens massörer möjlighet till viktiga praktiktimmar och erfarenheter. 

Vi erbjuder Elevmassage till studenter med Studentlegitimation (LiU-leg el.dyl) 

50 min massage för 199 kr. 

Vi rekommenderar tre behandlingar  i tät följd för att få bäst effekt av massagen. 

Boka direkt via vår bokningssida. 

JUST NU finns tider för elevmassage: 27/8 - 28/9 2018

 

 

 


Personlig träning

Personlig träning är ett effektivt och inspirerande sätt att få ut maximalt av din träning! Det finns lika många olika skäl till att anlita en personlig tränare som det finns människor. Den personliga tränaren blir din inspiratör, bollplank, träningskompis, piska eller morot, helt enkelt en person som på bästa sätt skapar förutsättningar för att du effektivt och säkert ska kunna nå dina mål. Inom personlig träning kan du även välja kostrådgivning och Zen coaching.

 

 


Friskvårdspersonal