Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare!

jan 18, 2017

Är du nybliven mamma? Blir du trött i ryggen, tycker det är jobbigt att stå längre perioder och putar magen? Då ska du anlita vår MammaMage-tränare! Hitta motivation och inspiration i din träning så att du lättare orkar med vardagen och känner dig stark.

MammaMage-träning

Med MammaMage stärker du upp mammakroppen. Det kan vara under graviditeten eller efter förlossningen.
Du får lära dig att skapa en stabil grund inifrån och ut, genom att aktivera din bäckenbottenmuskulatur samt din inre korsett. Det ger dig styrka och stabilitet i vardagen.
Vi vill att det ska vara enkelt att komma igång med träning, all träning är bättre än inget! Vi börjar med träning utifrån dina förutsättningar, för att därefter kunna öka träningsmängd och belasning.

Starta träningen!

Vill du boka en tid med vår MammaMage-tränare bokar du först en konsultation . Konsultationen är gratis och till för att du och tränaren ska hitta ditt personliga mål med träningen. Under MammaMage-konsultationen går vi också igenom din graviditet och förlossningshistorik samt mäter eventuell diastas (magmuskdelning).

StarkMamma

På våra gruppträningspass "StarkMamma" tränar du tillsammans med andra mammor, bebisar och våra välutbildade instruktörer. Passet är utformat för att stärka och få igång kroppen efter en förlossning. Även här läggs fokus på bålstabilitet och bäckenbottenövningar. Alla är välkomna (även pappor)! Passet är också lämpligt för gravida.

Läs mer om Stark Mamma

Bebisar är givetvis välkomna att följa med. Vi ses!

 

Boka MammaMage

Etiketter: MammaMage, StarkMamma
Personlig träning

Zen Coaching

"Vilken upplevelse, från ett virrvarr av tankar och känslor till ett lugn fullt av klarhet.” Isa, studerande

Läs mer om Zen Coaching
Personlig träning

MammaMage

Campushallen presenterar nu vår helt egen certifierade MammaMage-tränare! Stärk kroppen före eller efter förlossningen.

Läs mer om MammaMage
Relaterad träning

Dansa med oss!

Vi har många varianter av dans.

Hitta våra danspass